Informácie
Karamelovo-mandľový nugát - Cremino Caramel Gold, 110 g
Venované milovníkom karamelu, ambrózne objatie medzi vrstvou tmavej čokolády s mandľovou pastou a krémovou bielou čokoládou s karamelom. Kombinácia karamelovej čokolády s klasickým štýlom Venchi cremino predstavuje dokonalú rovnováhu medzi inováciou a tradíciou: vrstva tmavej čokolády s mandľovou pastou medzi dvoma vrstvami bielej čokolády s kakaovou hmotou a karamelom. Krémová čokoláda s neodolateľnou chuťou!
Bez lepku. Vegan. Bez konzervantov. Bez palmového oleja. Bez farbív. Bez GMO.
Zloženie:
TRIPLE LAYER OF DARK CHOCOLATE -25% (COCOA SOLIDS: 56% MIN.) WITH ALMOND PASTE AND WHITE CHOCOLATE WITH COCOA MASS AND CARAMEL WITH ALMOND PASTE. GLUTEN FREE – (WHITE CHOCOLATE WITH COCOA MASS AND CARAMEL: 50%) INGREDIENTS: Sugar, ALMOND paste 25.0%, Cocoa butter, Cocoa mass 12.1%, Whole MILK powder, Powdered caramel (skimmed MILK powder, WHEY powder (from MILK), sugar, MILK fat, natural vanilla flavor) 1.2%, Emulsifier: lecithin (sunflower, rapeseed), Natural flavouring, Emulsifier: SOY lecithin, Salt, Natural vanilla flavor.
Môže obsahovať stopy iných orechov a mlieka.
Príbeh talianskej značky Venchi sa zrodil v roku 1878. Zakladateľom bol Silviano Venchi, mladý 20-ročný muž, ktorý minul všetky svoje úspory za dva bronzové kotly a začal experimentovať s čokoládou v Turíne. Bol veľmi úspešný a dnes sa jeho čokolády predávajú po celom svete. Spoločnosť používa veľmi kvalitné ingrediencie, ktoré sú starostlivo vyberané, ako napríklad kakao z Venezuely, Afriky či Ekvádoru, mandle zo Sicílie, či lieskové oriešky z regiónu Piemont, na severozápade Talianska, odkiaľ pochádzal aj zakladateľ spoločnosti Venchi, Silvano Venchi.
Uschovajte na chladnom a suchom mieste pri 13-18°C
Ďakujeme