Nie sme ešte vo vašom meste? Pracujeme na tom!
Image

Venchi Cremino Extra Dark - Extra horký nugát, 110 g

Kvetinárstvo Amélia
Sučany
Extra horký nugát 110 g. Extra tmavá čokoláda vyrobená z troch vrstiev jemného Cremino: dve vrstvy 75 % horkej čokolády s lieskovými orieškami uzatvárajú stred 56 % horkej čokolády s mandľovou pastou. Čokoládová tyčinka Cremino s tromi extra tmavými vrstvami: jedna vrstva mandľovej Gianduja medzi dvoma vrstvami lieskových orieškov* Gianduja. Variácia na klasický recept pre milovníkov tmavej čokolády. Táto čokoládová tyčinka má jemnú, krémovú textúru a veľmi harmonickú chuť, pretože sladkosť Gianduja vyvažuje aromatickú intenzitu Venchi 75% tmavej čokolády. Produkt vyrobený výhradne z piemontských lieskových orechov.

Bez lepku. Vegan. Bez konzervantov. Bez palmového oleja. Bez farbív. Bez GMO.

Zloženie:
‘GIANDUJA’ NUT CHOCOLATE -66.7% (COCOA SOLIDS: 52% MIN., HAZELNUT PASTE: 30%) AND DARK CHOCOLATE - 25% (COCOA SOLIDS: 56% MIN.) WITH ALMOND PASTE (8.3%). GLUTEN FREE INGREDIENTS: Cocoa mass, Sugar, Piedmont HAZELNUT paste 20.0%, Cocoa butter, Cocoa powder, ALMOND paste 8.3%, Emulsifier: SOY lecithin, Natural vanilla flavor.

Môže obsahovať stopy iných orechov a mlieka.

Príbeh talianskej značky Venchi sa zrodil v roku 1878. Zakladateľom bol Silviano Venchi, mladý 20-ročný muž, ktorý minul všetky svoje úspory za dva bronzové kotly a začal experimentovať s čokoládou v Turíne. Bol veľmi úspešný a dnes sa jeho čokolády predávajú po celom svete. Spoločnosť používa veľmi kvalitné ingrediencie, ktoré sú starostlivo vyberané, ako napríklad kakao z Venezuely, Afriky či Ekvádoru, mandle zo Sicílie, či lieskové oriešky z regiónu Piemont, na severozápade Talianska, odkiaľ pochádzal aj zakladateľ spoločnosti Venchi, Silvano Venchi. 

Uschovajte na chladnom a suchom mieste pri 13-18°C

Ďakujeme 
  • Doručenie do 2 hodín
  • Osobný odber v kvetinárstve 0 €
  • Doručenie od 0 €
8 €
Informácie
Parametre
Informácie
Extra horký nugát 110 g. Extra tmavá čokoláda vyrobená z troch vrstiev jemného Cremino: dve vrstvy 75 % horkej čokolády s lieskovými orieškami uzatvárajú stred 56 % horkej čokolády s mandľovou pastou. Čokoládová tyčinka Cremino s tromi extra tmavými vrstvami: jedna vrstva mandľovej Gianduja medzi dvoma vrstvami lieskových orieškov* Gianduja. Variácia na klasický recept pre milovníkov tmavej čokolády. Táto čokoládová tyčinka má jemnú, krémovú textúru a veľmi harmonickú chuť, pretože sladkosť Gianduja vyvažuje aromatickú intenzitu Venchi 75% tmavej čokolády. Produkt vyrobený výhradne z piemontských lieskových orechov.

Bez lepku. Vegan. Bez konzervantov. Bez palmového oleja. Bez farbív. Bez GMO.

Zloženie:
‘GIANDUJA’ NUT CHOCOLATE -66.7% (COCOA SOLIDS: 52% MIN., HAZELNUT PASTE: 30%) AND DARK CHOCOLATE - 25% (COCOA SOLIDS: 56% MIN.) WITH ALMOND PASTE (8.3%). GLUTEN FREE INGREDIENTS: Cocoa mass, Sugar, Piedmont HAZELNUT paste 20.0%, Cocoa butter, Cocoa powder, ALMOND paste 8.3%, Emulsifier: SOY lecithin, Natural vanilla flavor.

Môže obsahovať stopy iných orechov a mlieka.

Príbeh talianskej značky Venchi sa zrodil v roku 1878. Zakladateľom bol Silviano Venchi, mladý 20-ročný muž, ktorý minul všetky svoje úspory za dva bronzové kotly a začal experimentovať s čokoládou v Turíne. Bol veľmi úspešný a dnes sa jeho čokolády predávajú po celom svete. Spoločnosť používa veľmi kvalitné ingrediencie, ktoré sú starostlivo vyberané, ako napríklad kakao z Venezuely, Afriky či Ekvádoru, mandle zo Sicílie, či lieskové oriešky z regiónu Piemont, na severozápade Talianska, odkiaľ pochádzal aj zakladateľ spoločnosti Venchi, Silvano Venchi. 

Uschovajte na chladnom a suchom mieste pri 13-18°C

Ďakujeme 
Parametre produktu
Šírka v cm
8
Výška v cm
17,5

Podobné produkty

Doručíme dnes
Product image
Martin
od 0 € Doručenie od 0 €
4,50 €
Doručíme dnes
Product image
Martin
od 0 € Doručenie od 0 €
4,50 €
Doručíme dnes
Product image
Martin
od 0 € Doručenie od 0 €
46 €