Informácie
Extra horký nugát 110 g. Extra tmavá čokoláda vyrobená z troch vrstiev jemného Cremino: dve vrstvy 75 % horkej čokolády s lieskovými orieškami uzatvárajú stred 56 % horkej čokolády s mandľovou pastou. Čokoládová tyčinka Cremino s tromi extra tmavými vrstvami: jedna vrstva mandľovej Gianduja medzi dvoma vrstvami lieskových orieškov* Gianduja. Variácia na klasický recept pre milovníkov tmavej čokolády. Táto čokoládová tyčinka má jemnú, krémovú textúru a veľmi harmonickú chuť, pretože sladkosť Gianduja vyvažuje aromatickú intenzitu Venchi 75% tmavej čokolády. Produkt vyrobený výhradne z piemontských lieskových orechov.
Bez lepku. Vegan. Bez konzervantov. Bez palmového oleja. Bez farbív. Bez GMO.
Zloženie:
‘GIANDUJA’ NUT CHOCOLATE -66.7% (COCOA SOLIDS: 52% MIN., HAZELNUT PASTE: 30%) AND DARK CHOCOLATE - 25% (COCOA SOLIDS: 56% MIN.) WITH ALMOND PASTE (8.3%). GLUTEN FREE INGREDIENTS: Cocoa mass, Sugar, Piedmont HAZELNUT paste 20.0%, Cocoa butter, Cocoa powder, ALMOND paste 8.3%, Emulsifier: SOY lecithin, Natural vanilla flavor.
Môže obsahovať stopy iných orechov a mlieka.
Príbeh talianskej značky Venchi sa zrodil v roku 1878. Zakladateľom bol Silviano Venchi, mladý 20-ročný muž, ktorý minul všetky svoje úspory za dva bronzové kotly a začal experimentovať s čokoládou v Turíne. Bol veľmi úspešný a dnes sa jeho čokolády predávajú po celom svete. Spoločnosť používa veľmi kvalitné ingrediencie, ktoré sú starostlivo vyberané, ako napríklad kakao z Venezuely, Afriky či Ekvádoru, mandle zo Sicílie, či lieskové oriešky z regiónu Piemont, na severozápade Talianska, odkiaľ pochádzal aj zakladateľ spoločnosti Venchi, Silvano Venchi.
Uschovajte na chladnom a suchom mieste pri 13-18°C
Ďakujeme